Vins i begudes

Vins i begudes

Degustacion

Vins i begudes

Bar / Lounge

Beure és part de l’experiència Dans le Noir? Des del bar/lounge il·luminat fins al menjador que està a les fosques.

Potser et sentiràs més curiós i menys “expert” sense la ajuda de l’etiqueta…

Dans le noir ? és el lloc perfecte per a juntar-se abans del sopar. Vine i aprofite per a prendre una copa al bar i relaxa’t en el nostre lounge.

Disfrutaràs dels nostres saborosos còctels sorpresa amb o sense alcohol. Una bona introducció a l’esperit de l’experiència Dans le Noir? Vina un xic abans per a agafar l’ambient.

Vins sorpresa per a degustar.

Menjar, no se sap el què es menja, així que és difícil escollir el millor vi. Així que proposem els nostres clients una degustació sorpresa seleccionada per nosaltres. Probar el vi a les fosques és una experiència única. Sense l’ajuda de l’etiqueta ni de la vista, descobreix una altra veritat sobre el vi. El teu propi gust!

CATES DE VINS

“Dans le noir ?” no som solament un restaurat, anem molt més enllà. Les relacions humanes, el menjar, les percepcions, etc. Tot canvia a les fosques. La beguda no és una excepció, fer cates de vins a la foscor total és tota una experiència nova al nostre entendre.

Podriem arribar a dir que el vi, a altres restaurants, no deixa de ser un simple complement del menjar, a vegades un complement de luxe, però a les fosques el vi deixa de ser un perfecte acompanyament i adquireix molt més protagonisme, tant que podríem afirmar que a les fosques, el fet de degustar algun dels nostres excel·lents vins, ens permetrà descobrir tot un ventall de noves percepcions.

Tot un joc. Així és com prodriem definir la sensació de beure vi a les fosques, ja que sota aquestes condicions, les nostres papil·les gustatives són les que hi veuen per nosaltres, i tot sovint les impressions que obtenim són diferents de les que ens donarien els nostres ulls. Tan és així que és molt freqüent confondre el vi blanc del negre, i viceversa.

És un joc en el que s’aprèn molt sobre un mateix i els nostres gustos, a més a més de sobre el món del vi. Apren a descobrir la nostre bodega del mes! 3 idees:

  • Promocionar petites bodegues espanyoles o catalanes de qualitat. Cada mes tindrem una bodega sorpresa diferent. Així, la gent vindrà sense saber de quina bodega es tracta.
  • Valorar l’ofici dels cambrers invidents. Més que simples cambrers-guíes, es converteixen en “sumillers”, professionals del vi. Així, no serà una competició entre vins, sinó que ells ens parlaran del vi. Cada vi anirà acompanyat d’una tapa elaborada pel nostre xef.
  • Compra útil: al sortir de la cata, la gent podrà comprar els vins a preus especials, sense deixar-se guiar per l’etiqueta o el preu del vi, sinó pel sabor. Per a tenir més informació i realitzar una cata de vins a les fosques, pots trucar al restaurant. (bouton qui renvoie a la page contactos)