Transparència

Transparència

Transparencia

Amb més d’un milió de visitants des de l’obertura al 2004, el restaurant Dans le Noir? no tansols funciona gràcies a la premsa i el boca a boca. El nostre compromís de qualitat ens permet assolir nivells molt alts de satisfacció, encara que per desgràcia un incident sempre pot succeir. Els agrairíem que ens avisin de qualsevol mal funcionament per a què poguem dur a terme accions correctives.

En quant al preu dels nostres menús, procurem estar sempre a l’abast de la majoria. No obstant, aquesta experiència única té un cost degut al fet de que necessitem més plantilla. Els preus que té l’establiment tenen en compte nombroses exigències logístiques, socials i de seguretat imposades per les lleis i la administració. Es necessita més personal per a fer funcionar el restaurant, i les instal·lacions, així com la explotació particular, comporten un sobrecost d’aproximadament 14€ en relació a un restaurant clàssic, inclosos en el preu. Intentem, no obstant, que aquesta experiència estigui a l’abast de tothom ja que tenim un ampli ventall de preus i ofertes. EL 40% de la plantilla del restaurant té un alt grau de discapacitat. El restaurant té una rentabilitat que varia del 7 al 12% a l’any (en comparació al 17% del gremi). El 10% dels nostres beneficis (després de impostos) són donats per a obres de caritat i la resta es reinverteix en gran mesura al desenvolupament del grup.