Menús i preus

Menú

y el Xef

 

El sabor i la qualitat sensorial dels nostres productes estan al centre de la nostre feina per a sublimar totes les dimensions d’aquesta extraordinària experiència. Des de la primera idea sobre la concepció de cadascun dels plats que servim “dans le noir”, s’ha tingut en compte l’ambient en que aquests són degustats. Per aquest motiu tota la nostre cuina es centra en la amplificació de totes les sensacions que sentim al menjar i a desenvolupar i augmentar les nostres percepcions. Dans le Noir? Ens porta l’essència del sabor, ens fa canviar totes les nostres idees preconcebudes i ens permet veure realitats de la cuina. El nostre xef elabora cuina refinada i sensorial amb ingredients de primera qualitat per a ajudar als nostres sentits a gaudir del veritable sabor dels aliments.

El repte que ens proposem és el de sorprendre a la nostre clientela a través dels sabors, olors i textures més tradicionals per tots coneguts, i així aconseguir el més difícil: redescobrir les sensacions que crèiem conèixer.

Descobreix el menú sorpresa al restaurant “Dans le Noir?”. Et convidem a estimular les teves papil·les gustatives i reviure els sentits en la completa foscor amb una cuina subtil i creativa, elaborada amb productes frescs. Un joc per a despertar els sentits que et durà a disfrutar de sabors originals, textures i formes sorprenents.

 

 

Chef restaurateur

Descobreix

ADRIA SUBIRANA

XEF, DANS LE NOIR – BARCELONA

El meu nom és Adrià Subirana, cuiner català, apassionat per la cuina i el bon menjar des de la meva tendre infantesa. Desde que vaig conèixer l’experiència de Dans le Noir? l’any 2011, vaig voler formar-ne part pel gran repte que suposava: el repte de cuinar per a la foscor total.

El meu objectiu és oferir-vos un menú equilibrat, amb producte de temporada i de proveïdors propers, que mimin el seu producte tant com ho fem l’equip de cuina, per a oferir-vos gastronomia tradicional catalano-francesa influenciada por la cultura asiàtica y llatinoamericana.

El nostre menú està composat de diferents elements fàcils de menjar a les fosques, encara que procurem posar-ne algun d’ells dissenyat per a despistar el paladar i donar una mica de joc.

Disfruteu de l’experiència, i per a fer-ho, tansols necessiteu… deixar de menjar amb els ulls, i menjar!

NUESTROS MENúS

 

 

 

Rerserva Vale regalo