FAQ

FAQ

Per descompat! Ni una guspira de llum, ni espelmes, ni flaixos. Per a mantenir la cambra completament a les fosques, us demanem que deixeu qualsevol aparell que pugui emetre llum (encenedors, rellotges, telèfons o càmeres) en unes taquilles a la vostre disposició al lounge. Podeu deixar també els abrics i les bosses.

Quan se’ns priva del nostre principal sentit, que és la vista, tenim tendència a utilitzar més la resta dels nostres sentits: l’oida, el tacte i l’olfacte. Ens permeten desenvolupar-nos a les fosques per a menjar, anar a la taula… Encara que la principi l’experiencia pugui ser intimidatòria, es torna més agradable conforme ens relaxem. Els nostres guíes invidents reben la formació adecuada per a poder assegurar el benestar dels clients, ells us donaran els consells pertinents.

 

Us recomanem no venir amb roba cara per a evitar l’estrès. El restaurant no es fa responsable de les taques ni del que pugui passar-li a la vostra roba.

Malgrat no fer discriminacions, les persones invidents són naturalment més eficients i millors per a treballar a les fsoques. Us quedareu cecs com a mínim per a hora i mitja, i haureu de confiar en el vostre cambrer. Es tracta de donar-li tota la vostra confiança. És un enfocament sorprenent i positiu per a prendre consciencia de la ceguera i la discapacitat en general. Doncs durant hora i mitja, els discapacitats sereu vosaltres!

És a recepció on es passen les comandes, devant del bar, a la zona amb llum. Però es pot demanar més beguda o més plats encarregant-los al vostre cambrer quan ho desitgeu. No oblideu, per favor, d’indicar-nos si teniu alguna al·lèrgia o intolerància i recordeu-li-ho al vostre cambrer guia quan porti els plats.

Simplement dient el seu nom.  Se us presentarà al vostre guia abans d’entrar en el menjador a les fosques.

No especialment. Però tots aquells que han vingut, han disfrutat de l’experiència, doncs és una manera única de compartir amb els seus amics i família un fragment de la seva vida cuotidiana.

Els cuiners no són invidents, encara que no fem discriminació en el procés de selecció del personal. La cuina està il·luminada per a que el nostre xef i els seus ajudants puguin preparar plats de qualitat. Aquests plats són creatius i apassionants, juguen amb els sabors i es composen d’ingredients frescos i saborosos. Tot està fet per a oferir als clients una experiència culinària única.

Seria molt divertit, però no! Els banys tenen llum. Estan al lounge, i estan adaptats per a discapacitats motors. El nostre personal us hi pot acompanyar.

Molt poques persones es troben incòmodes al menjador inmers en la foscor. És una experiència increïble, la majoria de les persones se sorprenen en aquest moment lo poc comú i apassionant en el qual se’ls permet viatjar a la búsqueda dels altres sentits.

S’ha tingut en compte tot, amb molt de compte! Els equipaments de seguretat estan adaptats al local. Els llums s’encenen automàticament en cas d’emergència. Les sortides d’emergència i els equips de seguretat han estat ideats i verificats per les autoritats per a ser totalment compatibles amb el nostre restaurant. Al llarg de deu anys, el restaurant no ha tingut cap accident.

Sí! El menjador està permanentment monitoritzat per càmeres infraroges (autoritzades). Conservem durant unes setmanes les gravacions per a garantitzar el benestar i seguretat dels nostres clients. No consultarem les gravacions, excepte en cas d’incumpliment de les normes de seguretat, en cas d’incident o si un client o les autoritats pertinents ho demanen.

El nostre restaurant serveix cuina eclèctica, innovadora i inspirada en la cuina francesa. Cada plat és una explosió de sabors diversos i està elaborat per a educar als nostres clients en una nova manera d’apropar-se al menjar.

Al fer la comanda, el nostre equip de recepció li preguntarà si té alguna exigència alimentaria especial, alguna al·lèrgia o intolerància. Si és el cas, el xef modificarà el seu menú tenint-ho en compte. Li demanem que recordin aquestes al·lèrgies o restriccions al seu guia quan porti el menjar a la sala a les fosques.

De mitja, els clients solen estar-hi hora i mitja, màxim dues.

Procurem tenir uns preus assequibles per a que aquesta experiència estigui a l’abast de tothom. EL preu actual té en compte les exigències de seguretat, que el personal és més nombrós que en qualsevol altre restaurant, i una cuina basada en productes frescs. El sobrecost de l’experiment s’estima a uns 14€ de més per persona en relació amb un restaurant tradicional del mateix nivell. Fem descomptes especials a estudiants, aturats i als menors de 21 anys (amb justificant).

Donem feina entre 6 i 9 guíes invidents o amb deficiència visual. Prop de 27 treballadors en totes les nostres empreses del món són invidents.

Altres experts, tanmateix, estan disponibles per a events especials, com organització de sessions de sel·lecció de personal, events empresarials, recepcions oficials, llançament de productes, events periodístics, tallers sensorials, brainstormings…

Les persones amb deficiències visuals no tansols estan involucrades en l’empresa com a cambrers-guíes. Per exemple, el Director General d’Ethik Investment és invident. TRambé tenim varis assessors invidents a Europa.

Hi ha 60 places al menjador principal.

Alguns dels nostres clients han reconegut haver llepat el plat per no perdre ni una gota de xocolata calenta, i tenien raó!

Persones que s’han conegut per internet a pàgines de contactes, van decidir tenir la seva primera “cita a cegues” al nostre menjador a les fosques. I és després del sopar, amb una copa a la ma, al bar il·luminat, on es veuen les cares per primer cop.

Organitzem també diferents events a les fosques, com sessions de lectura o debats. Aquests events són sempre moments increïbles que deixen bon sabor de boca.

A les fosques som tots iguals. No importa si som famosos o anònims, polítics o actors (el príncep William a Londres, el Primer Ministre de França…). Mai sabem a qui tenim assegut al nostre costat!

Rebem nens a partir dels 6 anys (i tenen menys por que els adults!). Però sempre acompanyats per a adults i sota la seva responsabilitat.

Sï, s’ha de reservar amb antelació i ho podeu fer per aquí…

Qualsevol informació sobre les nostres noticies i els nostres events especials estan disponibles a la nostra pàgina web: www.danslenoir.com.

Load More