El concepte

El concepte

Al nostre restaurant ens encanta trencar els esquemes i les idees preconcebudes, per això creiem en una manera de menjar diferent. Com tot bon restaurant, aquí és possible degustar una cuina d’allò més exquisida, però a “Dans le Noir?” pretenem anar més enllà i volem que un menjar es converteixi en tot una experiència pels sentits.

Experiència sensorial

Es paradògic com la falta d’un element tant vital com la llum, enlloc de limitar l’experiència, la completa i potencia fins a límits insospitats. Sense la vista, quelcom tan senzill i bàsic com menjar, es converteix en tota una nova experiència, on tots els nostres sentits s’aguditzen i ens ofereixen noves sensacions i emocions. “Dans le Noir?” ens porta la veritable essència del sabor, ens fa canviar totes les idees preconcebudes i ens permet veure les realitats de la cuina. El nostre xef elabora una cuina refinada i sensorial amb ingredients de primera qualitat per a ajudar als nostres sentits a disfrutar del veritable sabor dels aliments. (jugar a endevinar el què menges).

 

Experiència humana

La pregunta de: – “Com ens serviran a les fosques?” esdevé d’allò més lògica. A “Dans le noir?” creiem que el factor humà és vital i d’aquest n’hem fet un dels nostres pilars principals.Tot el personal de sala està format per guies invidents (persones amb discapacitat visual); aleshores succeeix una trobada màgica entre els vidents i els invidents. Aquest canvi de papers implica transferir tota la nostra confiança en el nostre guia invident. Aquest intercanvi de papers implica transferir tota la nostra confiança al nostre guia invident, sinó estaríem perduts. És una experiència molt emocional i aquesta afinitat ens condueix realment a la confiança mutua i al respecte. Aquesta sensibilització ens ajuda a adonar-nos del valor de la seva feina i de la seva tota capacitat per a dur a terme qualsevol feina.

 

Experiència social

Les persones som éssers socials i malgrat que pugui semblar el contrari, és en la més pura foscor on realment desenvolupem les nostres aptituds comunicatives. Aquesta afirmació, lluny de ser populista, és d’allò més veritable, ja que a les fosques totes les persones som iguals, no existeixen diferencies ni prejudicis, i les classes socials desapareixen; per tant, iniciar una conversa, ja sigui amb una persona coneguda o no, es converteix en una experiència d’allò més natural. Ja sigui menjar, comunicar-se, jugar o expressar-se, tot s’eleva a cuotes insospitades.

 

File indienne

Experiencia social